Blog

Rating: 4 sterren
8 stemmen

Welkom op mijn blog, hier vertel ik meer over mezelf, mijn werk, leven, ervaringen en aanbiedingen. 

Eindelijk de officiële opening van mijn eigen pedicure praktijk aan de Mozartlaan 68c - vanaf 1 juni 2022 verwelkom ik u 


Afgelopen jaar mijn opleiding weer doorgezet tot medisch pedicure. Met trots mijn proeve van bekwaamheid behaald in januari 2022. 

Sinds september ieder donderdag les in Zevenbergen bij ROCAS Opleidingen. Wat heb ik veel geleerd.. Niet alleen de richtlijnen betreffende de behandeling van cliënten met diabetes, reuma en overig risico voeten maar ook de wereld van "voeten lezen" vanaf een blauwdruk te bepalen welke voet type een cliënt heeft en de klachten die daar mogelijk een gevolg van kunnen zijn. Een mooie vak is het.

Nu kijk ik met Veel enthusiasme verder naar de volgende module.

17-03 Orthesiologie

24-03 Antidruk

31-03 Nagelregulatie

07-04 Nagelreparatie 

12-05 Praktijkdag 4 technieken

Na successvolle afronding van deze module ben ik dan eindelijk een Medisch Pedicuren! 

 

Corona update November 2021

Lieve Client! We zijn er nog niet helaas. De besmettingen lopen weer uit de hand en vooral onder schoolgaande kinderen liepen de besmettingen gigantisch op de afgelopen maand! Dat heeft helaas ook een effect op mijn werkzaamheden en uiteindelijk ook op uw pedicurebehandeling. 

Als moeder van 2 kinderen in de basisschool gebeurt het steeds vaker dat de kinderen opeens niet naar school kunnen die dag, of een week of meer in quarentine moeten.

Afgelopen maand was het voor mij 2 keer raak. Helaas moest ik dan afspraken annuleren, uitstellen opnieuw inplannen en herindelen. Mijn excuses hiervoor. Ik doe er alles aan rekening te houden met ieder cliënt en uw wensen. 

Ik dank u voor uw begrip.

Vooralsnog gaat de behandelingen volgende week gewoon door tenzij er vanuit de regering weer nieuwe maatregelen komen.

Samen Sterker

Warme groet

Tuli 

Fijne Vakantie 2021 


Nou we hebben weer een mooie seizoen achter de rug! Bedankt aan ieder klant die na de lockdown weer getrouw een afspraak had ingepland ondanks de prijsverhoging die niet te voorkomen was! Zonder uw steun was het niet gelukt staande te blijven na een voor ieder belastend jaar!

Nu ben ik toe aan vakantie..

Vanaf 13 Augustus 2021 tot en met 29 Augustus 2021 ben ik op vakantie en is een afspraak inplannen niet mogelijk...  Telefonisch ben ik altijd bereikbaar of via een whatsap berichtje!

16 September begin ik met de opleiding tot medisch pedicure, hierdoor ben ik de komende maanden ieder donderdag van 9:00 tot 17:00uur in Zevenbergen voor de opleiding. 

Ik wens iedereen een fijne vakantie en hoop dat we hier in Nederland de laatste weken mooi weer kan verwachten.

 


Let op Tarieven vanaf 1 juni 2020

Tarieven aangepast vanaf 1 juni 2021 Net als in vele andere branches heeft de coronacrisis er ook in de voetverzorgingswereld behoorlijk ingehakt. De corona-maatregelen en bijbehorende veiligheidsprotocollen om te kunnen opereren in de 1,5 meter samenleving, brengen meerkosten mee. Enerzijds wordt de behandeltijd vaak langer vanwege de benodigde extra handelingen voortkomend uit het covid-19 protocol, anderzijds liggen de inkoopprijzen voor persoonlijke beschermingsmiddelen hoger dan voorheen. In het kader van 'goed ondernemerschap' is het logisch dat kostprijsverhogingen ook worden doorberekend en tarieven dus worden verhoogd. 

Houd er als klant dus rekening mee dat pedicures en medisch pedicures in deze lastige tijden hun tarieven kunnen verhogen!


Mooie zonnige zomer ๐ŸŒž kapsel te danke aan @salonartistiq .. Was voor mij de eerste bezoekje aan je salon.. En wat was het gezellig! Mooie professionele salon met alles erop en eraan... Goede adviesen en meedenken met wat wel of niet past bij je klant.. Echt top service! 10 uit 10! Ben zo blij dat ik eindelijk ben geweest.. Heb jij ook interesse in kundig advies en een kapster die garant staan voor kwalitatieve producten en service๐Ÿ’œ๐Ÿคณ๐Ÿ’‡‍โ™€๏ธ ..#salonartistiq #alcina #kapster


Afgelopen week mocht ik weer een lieve collega van cutetinienails een behandeling geven! 

Bent uw opzoek naar een professionele nagelstyliste voor een schitterende manicure dan verwijs ik u graag naar Cutetinienails in Alblasserdam!

Gespecialiseerd in het behandelen van de natuurlijke nagel en door haar passie voor het aanbieden van een  verantwoord manicure kan ik u tevredenheid garandeert. 

Via Instagram is ze te vinden via deze link

 

Heeft u geen Instagram bezoek gerust haar website hier

 

 

 


Oh Corona!! 

Wellicht maakt u uw zorgen om de corona en de gevolgen hiervan merken we allemaal, zeker in een contactberoep zoals Pedicure!

We hebben niet altijd alles in de hand, maar we kunnen wel voorzorg nemen door de richtlijnen van de Rivm op te volgen!

In de Pedicure praktijk en ambulant nemen we al de nodige maatregelen zoals:

  • 1,5m afstand houden! 
  • geen hand geven bij afscheid of weerziens...
  • Handen wassen en disinfecteren voor en na ieder behandeling! 
  • Voldoende persoonlijke bescherming zoals een nieuwe mondmasker/ schort en handschoenen bij ieder klant
  • Denkt uw eraan om op tijd uw afspraak te annuleren zou uw last hebben van verkoudheid klachten, koorts, benauwdheid en hoesten!
  • Houd uw rekening met de mogelijkheid dat ik als  pedicure ook de afspraak kunt afzeggen of verzetten bij bovengenoemde klachten. 

We komen hier samen doorheen!

 

Twijfelt uw over uw klachten? Neem direct contact op met mij door te bellen of een berichtje achter te laten...

Op die manier zijn we allemaal beter beschermd en stellen we de veiligheid en gezondheid van elkaar en iedereen in ons nabije omgeving voorop!! 

 

Benieuwd naar de Corona regels in onze regio? Click de link hieronder:

200928 Landelijke Maatregelen A 4 1
PDF โ€“ 707,7 KB 401 downloads

Actie! Actie! Actie!

Even voorstellen

Als eerste blog, vertel ik u graag meer over mij! Ik ben dus Toelie, uw ambulante pedicure in de Drechtsteden. Als vrijwilliger werk ik al 2 jaar in Zwijndrecht bij de Nederburgh met veel plezier. Mede door mijn ervaringen en gesprekken met ouderen was het al vrij snel duidelijk, er is een grote behoefte aan pedicures.

Lees meer »

Actie! Korting op uw eerste behandeling

Als nieuwe klant bij PedicureTuli verdient u wel een welkomstcadeautje! 10% korting op de gehele behandeling! Verwijst u een nieuwe klant door naar mij, krijgt u altijd 10% korting op uw eerstvolgende behandeling!ย 

Lees meer »