Actie! Korting op uw eerste behandeling

Gepubliceerd op 30 januari 2020 om 17:33

Als nieuwe klant bij PedicureTuli verdient u wel een welkomstcadeautje! 10% korting op de gehele behandeling! Verwijst u een nieuwe klant door naar mij, krijgt u altijd 10% korting op uw eerstvolgende behandeling! 

Even voorstellen

Als eerste blog, vertel ik u graag meer over mij! Ik ben dus Toelie, uw ambulante pedicure in de Drechtsteden. Als vrijwilliger werk ik al 2 jaar in Zwijndrecht bij de Nederburgh met veel plezier. Mede door mijn ervaringen en gesprekken met ouderen was het al vrij snel duidelijk, er is een grote behoefte aan pedicures.

Lees meer »

Actie! Korting op uw eerste behandeling

Als nieuwe klant bij PedicureTuli verdient u wel een welkomstcadeautje! 10% korting op de gehele behandeling! Verwijst u een nieuwe klant door naar mij, krijgt u altijd 10% korting op uw eerstvolgende behandeling! 

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.